Friday, July 29, 2016

Terperangkap



Assalamualaikum

^_^

I was trap.... funny kan....
 after so long almost 1 year aku biarkan hati aku tanpa rasa mcm ni..
tiba2 dia datang n tiba2 jugak ia pergi..
semudah A B C....,
apa lah naseb aku sbnrnya.........
ya Allah.....
aku xnk rase mcm tu lg...
xnk sakit mcm tu lg...............

Rasa mcm aku dah betrayed diri sendir pun ye jgk..
Aku dah janji xkn mudah jatuh hati pada sesape pn.
Tapi kli ni aku sndri pn xtau
Sbb termakan dengan kata2 atau
Termakan dengan janji janji palsu

Apa salah aku kli ni... apa lagi y salah..
Aku lagi happy tanpa perasaan mcm ni..
Org y bagi kepercayaan pada aku skali dia y musnah kan....

Baik aku sendiri n xtersakiti
Xmengharapkan sesiapa

Sakit nya mula menyukai org y hanya datang sekadar cuba cuba dan berlalu pergi tanpa rase bersalah...
Kurang hajo btol org mcm ni

Penat2 aku bina tembok dlm hati aku
Ko datang runtuh runtuh kan tembok tu
Pastu ko biarkan ia nya terbiar tersakiti mcm tu

Aku senang sendiri tanpa cinta manusia y menyakiti..



mungkin ini yang dinama kan doa termakbul
"Ya Allah, jika dia adalah jodoh kiriman yang terbaik untk aku,
Kau dekatkan lah dan permudahkan lah untk menghalalkan hbgn ni
jika bukan yang terbaik jauhkan lah aku dari perasaan yang sia2" 


    "Keep Learning ~~ Keep Smiling ~~ Keep Sharing~~Keep In Touch"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...